Jelen

Luca

A Dense piece című előadás központi témája a sűrűség. A mozgásanyag az intenzív igénybevétel, a dinamikus koncentráció, az állandó konfrontáció, a testi és szellemi síkon érkező információáradat hatásaival dolgozik.

Luca

Az előadás egyedi keverékben kombinálja a kortárstánc, az urban tánc és tutting mozgásokat és egy rövid, de intenzív darabként vezeti be a közönséget az emberi test precíz összetett gépezetébe.

Luca

Mindig érdekelt, hogy hogyan készül egy koreográfia, de soha nem tudtad, hogyan kérdezz erről? Kíváncsi vagy a próbatermi folyamatra? Most eljött az idő, hogy megismerd a koreográfusok – talán rejtélyesnek tűnő – munkáját.

Luca

A Dioráma csoport hont foglal. Visszaveszi, egyesíti, majd újraosztja, feloldja és gyógyítja és legfőképpen szereti azt a Magyarországot, ahol mi mind ellenséges sáncok mögül vicsorgunk egymásra.

Trifonov Dóra

Helyszínspecifikus előadás, amely a proximitással - az előadók egymás közötti, a térrel és a közönséggel való viszonyával - kísérletezik. Az előadás szerepel az Aerowaves 2020 Spring Forward Festival programjában.

Luca

Performatív, részvételi séta, amely a proximitással - az előadók egymás közötti, a térrel és a közönséggel való viszonyával - kísérletezik.

Luca

Egyszerre intenzív, fizikális, emberi, állati, szép, szexi, emelkedett, színes- szagos, minden érzékszervre ható. Mindig hasonló, de közben mindig más íven kísér végig. Hat táncos és a hetedik alkotóelem, a vetítés folyamatos párbeszéde.

Luca

Vajon a szabadság egy magányos vagy egy társas műfaj? Idilli? Komikus? Tragikus? Mindez egyben? Ha senki nem látja, akkor is történik, vagy szükség van arra, hogy valaki kívülről beazonosítsa, elkapja a pillanatot?

Luca

"Arra a következtetésre jutottam, hogy művészként szinte ugyanazokra a képességekre van szükségem, mint anyaként. Rengeteget gyakorlok minden nap. Kitartó, érzékeny, rugalmas és kreatív vagyok. Keresem és megtalálom a legmegfelelőbb megoldást. Sok mindenre tudok egyszerre figyelni. Jól bírom a stresszt."

Luca

A darab a magyar Punk szubkultúra és az avantgárd művészet, jelrendszer közötti párhuzamokra épül jellegzetesen a 80-as évek induló zenekarainak a zenéjét felhasználva...

Trifonov Dóra

Az előadás a kudarcban rejlő lehetőségeket és a hozzá fűződő viszonyunkat fejtegeti az újcirkusz nyelvén. A történet a fizikai és a lelki sérülések története. Egy önvallomás, egy kórkép.

Luca

...a fény mértéke folyamatosan változik, ezáltal rámutat vagy elrejt részleteket az előttünk játszódó eseményekből. Ez a fajta bújócska arra készteti a szemlélődőt hogy a látott absztrakt formákat folyamatosan összekapcsolja a saját tudatában felvillanó jelzésekkel.

Luca

Viktória és Dóra, a Doboz utca 1. örökös házmesterei kalauzolják végig a gyerekeket egy mesén. Az előadás a gyerekek nyelvén beszél, az óvodáskorú gyermeki gondolkodásnak megfelelően alakul.

Luca

A vacsora gyertyafényben egy olyan színházi előadás, amely a kabaré és immerzív színházi események világához áll a legközelebb. A nézők egy asztal körül ülnek és vacsoráznak, ezáltal egy szürreális, abszurd esemény részeseivé válnak.

Scroll to top