SinArts

AHA Kollektíva: DENSE PIECE (2023)

A Dense piece című előadás központi témája a sűrűség. A mozgásanyag az intenzív igénybevétel, a dinamikus koncentráció, az állandó konfrontáció, a testi és szellemi
síkon érkező információáradat hatásaival dolgozik.

Tovább »

Váth Máté: AZ EMBER MASINÁJA (2023)

Az előadás egyedi keverékben kombinálja a kortárstánc, az urban tánc és tutting mozgásokat és egy rövid, de intenzív darabként vezeti be a közönséget az emberi test precíz összetett gépezetébe.

Tovább »

Mészáros Máté: MÁTÉ ÉS ÉN (2023)

Mindig érdekelt, hogy hogyan készül egy koreográfia, de soha nem tudtad, hogyan kérdezz erről? Kíváncsi vagy a próbatermi folyamatra? Most eljött az idő, hogy megismerd a koreográfusok – talán rejtélyesnek tűnő – munkáját.

Tovább »

Oberfrank Réka: TRIPPIN’ (2022)

Egyszerre intenzív, fizikális, emberi, állati, szép, szexi, emelkedett, színes- szagos, minden
érzékszervre ható.
Mindig hasonló, de közben mindig más íven kísér végig. Hat táncos és a hetedik alkotóelem,
a vetítés folyamatos párbeszéde.

Tovább »

Dányi Viktória & Furulyás Dóra: HIDDEN MOM (2022)

„Arra a következtetésre jutottam, hogy művészként szinte ugyanazokra a képességekre van szükségem, mint anyaként. Rengeteget gyakorlok minden nap. Kitartó, érzékeny, rugalmas és kreatív vagyok. Keresem és megtalálom a legmegfelelőbb megoldást. Sok mindenre tudok egyszerre figyelni. Jól bírom a stresszt.”

Tovább »

Nagy Zoltán: P.U.N.K. (2022)

A darab a magyar Punk szubkultúra és az avantgárd művészet, jelrendszer közötti párhuzamokra épül jellegzetesen a 80-as évek induló zenekarainak a zenéjét felhasználva…

Tovább »

Mészáros Máté: FÉNY ÁLTAL (2021)

…a fény mértéke folyamatosan változik, ezáltal rámutat vagy elrejt részleteket az előttünk játszódó eseményekből. Ez a fajta bújócska arra készteti a szemlélődőt hogy a látott absztrakt formákat folyamatosan összekapcsolja a saját tudatában felvillanó jelzésekkel.

Tovább »
Scroll to top