Kapcsolat

Kattints

SÍN Művészeti Központ

SÍN Művészeti és Kulturális Nonprofit KFT.

Lepjkapcsolatba
Zoltán a SÍN Művészeti Központ egyik alapítója. Koreográfusként és művészeti vezetőként fontos számára, hogy egy olyan közöségben dolgozzon, ahol a csapat minden tagja megtalálja az érdeklődésének megfelelő feladatokat és ahol a döntéseket közösen hozzák. A központ egyik legfontosabb feladatának tekinti a fenntarthatóságot, szakmaiságot és partnerséget előtérbe helyező új irányok keresését és kidolgozását az egész magyar kortárstánc közösség számára. Ezeket az elképzeléseit próbálja érvényesíteni a különböző kuratóriumi munkáiban és a FESZ elnökségében is. Hisz abban, hogy az egymás után felnövő alkotói generációk egy olyan nyitott rendszert tudnak létrehozni, ahol mindenki megtalálja a helyét és szakmailag folyamatosan tud fejlődni.
Anikó a SÍN nemzetközi kapcsolatait, stratégiai és projekt tervezési feladatait tartja kézben.
Érdeklődése középpontjában a művész és a művészeti menedzser/producer érzékeny és állandó változásban lévő munkakapcsolata, partnersége áll, az együttműködés melyen keresztül fenntartható művészeti projektek valósulhatnak meg.
Anikó rendszeresen vezet workshop-okat produkciós vezetés és nemzetközi kapcsolatépítés témában. Művészeti menedzsment munkáját coach és üzleti tréner végzettsége, gyakorlata támogatja. 2017 óta az IETM (www.ietm.org) tanácsadói testületének tagja. 2019 és 2021 között a Reshape (www.reshape.network) elnevezésű nemzetközi kutatási projekt résztvevője.
Dóri elsősorban a SÍN projektjeinek szervezésében és lebonyolításában vállal aktív szerepet. Végigkíséri a produkciós folyamatokat a közös tervezéstől kezdve egészen a projektzárásig, a legapróbb részletekig egyezteti és kíséri a művészekkel és más szakmai partnerekkel közös munka minden állomását. Ő kezeli a SÍN pályázatait, felel a pénzügyi és munkaügyi adminisztrációért és az általános ügymeneti rendtartásért. Az előadások továbbjátszásának szervezése itthon, és a nemzetközi turnészervezés is a feladatai közé tartoznak. A SÍNen kívüli munkáiban is a projektmenedzsmenthez kapcsolódó tapasztalatait bővíti. Mindennapjainak alapvető része, hogy a SÍN próbaterem foglalási rendszeréről gondoskodik.
Luca a SÍN online kommunikációs csatornáit tartja életben, valamint a a produkciókhoz, együttműködésekhez, egyéb programokhoz tartozó kommunikációs stratégia tervezésében vállal aktív szerepet. Elsődleges feladatán túl részt vesz a SÍN mindennapjaiban, a rövid-, közép- és hosszabb távú tervezésben és egy fenntarthatóbb működési- és együttműködési modell kidolgozásában kollégáival közösen. A SÍN mellett végzett egyéb munkái összekapcsolódnak, építik egymást, az online és offline kommunikációra fókuszálnak. Projektmenedzsmentben, logisztikai tervezésben, programszervezésben érzi magát otthonosan és szerzett többéves tapasztalatot. Ilyen például a Sziget Fesztivál Színház és Tánc Sátor külföldi fellépőinek koordinációja is, amit szintén a SÍN kötelékében végez már 5 éve.
Previous
Next

Nagy Zoltán

Ügyvezető igazgató
művészeti vezető

Rácz Anikó

Nemzetközi kapcsolatok
 

Trifonov Dóra

Projektvezető
próbaterem foglalásért felelős

Kövécs Luca

Kommunikáció
Scroll to top