Kapcsolat

Kattints

SÍN Művészeti Központ

SÍN Művészeti és Kulturális Nonprofit KFT.

Lepjkapcsolatba
Anikó a SÍN nemzetközi kapcsolatait, stratégiai és projekt tervezési feladatait tartja kézben.
Érdeklődése középpontjában a művész és a művészeti menedzser/producer érzékeny és állandó változásban lévő munkakapcsolata, partnersége áll, az együttműködés melyen keresztül fenntartható művészeti projektek valósulhatnak meg.
Anikó rendszeresen vezet workshop-okat produkciós vezetés és nemzetközi kapcsolatépítés témában. Művészeti menedzsment munkáját coach és üzleti tréner végzettsége, gyakorlata támogatja. 2017 óta az IETM (www.ietm.org) tanácsadói testületének tagja. 2019 és 2021 között a Reshape (www.reshape.network) elnevezésű nemzetközi kutatási projekt résztvevője.
Zsuzsa elsődleges feladata a SÍN működéséhez egy stabil, hosszútávú és átlátható pénzügyi helyzet fenntartása. Csapatunk tagjaként munkájával támogatja, hogy a SÍN missziójában megfogalmazott célok eléréséhez megfelelő finanszírozási forrás álljon rendelkezésre.
Pályázatok bonyolításánál, pénzügyi adminisztráció során a partnerséget szem előtt tartva segíti a kortárs előadóművészeti közeget.
Luca a SÍN online kommunikációs csatornáit tartja életben, valamint a a produkciókhoz, együttműködésekhez, egyéb programokhoz tartozó kommunikációs stratégia tervezésében vállal aktív szerepet. Elsődleges feladatán túl részt vesz a SÍN mindennapjaiban, a rövid-, közép- és hosszabb távú tervezésben és egy fenntarthatóbb működési- és együttműködési modell kidolgozásában kollégáival közösen. A SÍN mellett végzett egyéb munkái összekapcsolódnak, építik egymást, az online és offline kommunikációra fókuszálnak. Projektmenedzsmentben, logisztikai tervezésben, programszervezésben érzi magát otthonosan és szerzett többéves tapasztalatot. Ilyen például a Sziget Fesztivál Színház és Tánc Sátor külföldi fellépőinek koordinációja is, amit szintén a SÍN kötelékében végez már 5 éve.
Margit a SÍN produkcióinak a létrehozását és forgalmazását segíti. Produkciós vezetőként elsődleges célja a biztos háttér megteremtése a művészek számára.
Fontos számára a művészekkel való közös gondolkodás, csapatban való együttműködés és a folyamatos fejlődés, mind egyéni, mind pedig szervezeti szinten.
Zoltán a SÍN Művészeti Központ egyik alapítója. Koreográfusként és művészeti vezetőként fontos számára, hogy egy olyan közöségben dolgozzon, ahol a csapat minden tagja megtalálja az érdeklődésének megfelelő feladatokat és ahol a döntéseket közösen hozzák. A központ egyik legfontosabb feladatának tekinti a fenntarthatóságot, szakmaiságot és partnerséget előtérbe helyező új irányok keresését és kidolgozását az egész magyar kortárstánc közösség számára. Ezeket az elképzeléseit próbálja érvényesíteni a különböző kuratóriumi munkáiban és a FESZ elnökségében is. Hisz abban, hogy az egymás után felnövő alkotói generációk egy olyan nyitott rendszert tudnak létrehozni, ahol mindenki megtalálja a helyét és szakmailag folyamatosan tud fejlődni.
Previous
Next
Rácz Anikó
Nemzetközi kapcsolatok
 

Valtinyi Zsuzsa

Pénzügy

Kövécs Luca

Kommunikáció

Hodován Margit

Produkciós vezető

Nagy Zoltán

Ügyvezető igazgató
művészeti vezető
Scroll to top