SinArts

SÍN Művészeti Központ

SÍN Művészeti és Kulturális Nonprofit KFT.

Margit a SÍN produkcióinak a létrehozását és forgalmazását segíti. Produkciós vezetőként elsődleges célja a biztos háttér megteremtése a művészek számára. Fontos számára a művészekkel való közös gondolkodás, csapatban való együttműködés és a folyamatos fejlődés, mind egyéni, mind pedig szervezeti szinten.
Zoltán a SÍN Művészeti Központ egyik alapítója. Koreográfusként és ügyvezető igazgatóként fontos számára, hogy egy olyan közösségben dolgozzon, ahol a csapat minden tagja megtalálja az érdeklődésének megfelelő feladatokat és ahol a döntéseket közösen hozzák. A központ egyik legfontosabb feladatának tekinti a fenntarthatóságot, szakmaiságot és partnerséget előtérbe helyező új irányok keresését és kidolgozását az egész magyar kortárstánc közösség számára. Ezeket az elképzeléseit próbálja érvényesíteni a különböző kuratóriumi munkáiban és a FESZ elnökségében is. Hisz abban, hogy az egymás után felnövő alkotói generációk egy olyan nyitott rendszert tudnak létrehozni, ahol mindenki megtalálja a helyét és szakmailag folyamatosan tud fejlődni.
Luca a SÍN online kommunikációs csatornáit tartja életben, valamint a produkciókhoz, együttműködésekhez, egyéb programokhoz tartozó kommunikációs stratégia tervezésében vállal aktív szerepet. Elsődleges feladatán túl részt vesz a SÍN mindennapjaiban, a rövid-, közép- és hosszabb távú tervezésben és egy fenntarthatóbb működési- és együttműködési modell kidolgozásában kollégáival közösen. Emellett a SÍN futó nemzetközi projektjeiben vállal folyamatos koordinátori szerepet. Projektmenedzsmentben, logisztikai tervezésben, programszervezésben érzi magát otthonosan és szerzett többéves tapasztalatot. Ilyen például a Sziget Fesztivál Színház és Tánc Sátor külföldi fellépőinek koordinációja is, amit szintén a SÍN kötelékében végez már 6 éve.
Anikó művészeti vezetőként a SÍN stratégiai- és projekt tervezési feladatait tartja kézben. Érdeklődése középpontjában a művész és a művészeti menedzser/producer érzékeny és állandó változásban lévő munkakapcsolata, partnersége áll, az együttműködés melyen keresztül fenntartható művészeti projektek valósulhatnak meg.
Anikó rendszeresen vezet workshop-okat produkciós vezetés és nemzetközi kapcsolatépítés témában. Művészeti menedzsment munkáját coach és üzleti tréner végzettsége, gyakorlata támogatja. 2017 óta az IETM (www.ietm.org) tanácsadói testületének tagja. 2019 és 2021 között a Reshape (www.reshape.network) elnevezésű nemzetközi kutatási projekt résztvevője.
Laura számára táncművészként és alkotóként is kiemelten fontos a fenntarthatóság. A SÍNnel közösen álmodták meg a Szitakötő programot és azon dolgoznak, hogyan tudják a fenntarthatóságot a SÍN és a velük együttműködő művészek munkájának organikus részévé tenni. Laura folyamatosan képzi magát a témában, ugyanakkor fontosnak tekinti a nyitottságot és a kreativitást, hogy az új gyakorlatokból valós és pozitív szemléletváltás lehessen.
Previous slide
Next slide
HODOVÁN MARGIT
PRODUKCIÓS VEZETŐ
STÚDIÓFOGLALÁS
NAGY ZOLTÁN​
Alapító
ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ
KÖVÉCS LUCA
KOMMUNIKÁCIÓ, NEMZETKÖZI PROJEKTEK
RÁCZ ANIKÓ
MŰVÉSZETI VEZETŐ
TÓTH LAURA
FENNTARTHATÓSÁGI MUNKATÁRS
Scroll to top