Események

Luca

Oberfrank Réka eredetileg színházi térben bemutatott Miracle c. előadásának köztéri verzióját valósítja meg a Placcc Dance 2023 keretében.

Luca

A cirkusz eszköze az artista teste, az előadás témája az artista teste. Eltörik, elszakad, vérzik, majd rendbejön. Az előadásban az eltört testből hangok, szavak, mondatok törnek fel. Mert lakik egy ember a testben.

Luca

Zárjuk az évadot és arra gondoltunk, hogy miért is ne tehetnénk ezt együtt  Rég nem volt már SÍN reggeli, úgyhogy itt a remek alkalom. Közben úgy gondoltuk, hogy a jelmezraktárból is előkerülhet ez-az...

Luca

A középiskolásokkal és fiatal táncosokkal közösen létrehozott eseményben szabadon értelmezzük a táncot, a zárt színházi terekből kilépünk a köztérre, szabad értelmezést kínálva...

Luca

...ezúttal online kommunikációról, közösségi médiáról, hirdetésekről és azok elemzéséről lesz szó...

Luca

Az AHA Kollektíva 2021-ben megalakult, hattagú alkotócsoport. A közösségen belül folyamatosan változó alkotói szerepkörök teszik lehetővé a különböző nézőpontok beemelését, melyeket az előadóművészet és a különféle együttműködési formák kutatásának segítségével közelítenek meg.

Luca

A programsorozat keretén belül és ezen tematika mentén 2023 első felében 4 nyitott, "kávéházi" beszélgetést tartunk, meghívott művészek részvételével.

Luca

- Miképpen otthonod a Tested? - Hogyan lehetsz otthon a testedben? - Ha a testedben otthon vagy, otthon vagy a világban? - Lehetsz otthon a testedben és kilakoltatva a világban?

Luca

Az előadás egyedi keverékben kombinálja a kortárstánc, az urban tánc és tutting mozgásokat és egy rövid, de intenzív darabként vezeti be a közönséget az emberi test precíz összetett gépezetébe.

Luca

...arra törekszünk, hogy a PÁLYÁZATÍRÁS-hoz olyan praktikus eszközöket mutassunk, adjunk a résztvevőknek amivel sikeres, sikeresebb pályázatokat tudtok írni.

Luca

Az előadás a magyar Punk szubkultúra és az avantgárd művészet jelrendszerének párhuzamaira épül. Az előadás a magyar Punk szubkultúra és az avantgárd művészet jelrendszerének párhuzamaira épül.

Luca

Megismerhetitek felmerült kérdéseinket, kipróbálhatjátok mi jut eszetekbe mozgás közben, valamint belátást nyerhettek az hónapokba. Az interaktív térben a betekintés mellett Ti is alakítóivá válhattok az együtt töltött időnek és térnek. Játékra, zenére, videókra, büfére és további kísérletezésre számíthattok.

Luca

A jelenlegi helyzetben még fontosabb feltérképezni új utakat, pályázati lehetőségeket itthon és külföldön egyaránt. A “PÁLYÁZATKERESÉS” alkalmon arra törekszünk, hogy eszközöket adjunk ehhez a művészeknek és a velük dolgozó menedzsereknek.

Luca

Arra voltam kíváncsi, hogy mások mit gondolnak a táncról, a koreográfiáról, a néző szerint miből, hogyan épül(het) fel az előadás, hol ér véget és hol kezdődik az előadói tér, hogyan feszegethetem az előadó és a néző jól ismert viszonyait.

Luca

A Mothers Back Dányi Viktória és Furulyás Dóra együttműködése. A 2022/23-as évadban arra törekszünk, hogy kifejezetten olyan lehetőségeket teremtsünk - a SÍN Művészeti Központtal együttműködve -, ahol minél szélesebb körben, közösen beszélgethetünk a szülővé válás karrierre gyakorolt hatásairól.

Luca

Nagy szeretettel és gyűlölettel invitálunk BENNETEKET gyertyafényes első vagy utolsó vacsoránkra. Oly ritkaság napjainkban a grandiózus összejövetel, ezért ez sem lesz az. DE! Azért adjuk meg a módját! Mindenki érkezzen alkalomhoz illő öltözetben, elegánsan!

Scroll to top