Események

Luca

2021 tavaszán Mészáros Máté létrehozta A távolság mechanikája című előadásának köztéri és részvételi, ugyanakkor installatív verzióját.

Luca

Büfiztető - munkabemutató, tánc, beszélgetés, ünnep és önképző sminkszakkör. Bármikor jöhetsz és bármikor mehetsz, de tanácsoljuk, hogy minél több időt tölts velünk. Enni-inni hozni ér.

Luca

Utolsó, varsói állomásához ér A távolság mechanikája #sinprodukcio turnéja a Perform Europe Program keretében. 3 különböző programon vehettek részt...

Luca

Munkafolyamatunk során az ütközés, konfrontáció témakörével foglalkozunk. Fizikális és szellemi perspektívákat keresünk és variáljuk az ezekből megjelenő asszociációkat.

Luca

Folytatódik A távolság mechanikája #sinprodukcio turnéja a Perform Europe Program keretében és még azon is túl... Zágráb, Ljubljana, Malovice, Prága

Luca

A PreCirkusz kötetlen hangvételű látogatás a próbatermünkben. Az élőhelyünkön leszünk tanulmányozhatóak természetes viselkedésünk közben.

Luca

A hét szereplő kapcsolatba kerül egy külső tényezővel is, ami még jobban kihangsúlyozza a szabadság/kötöttség, vezetés/követés/együttműködés témaköreit. A vetítés hol elhatalmasodik, hol egészen eltűnik, hol bekebelez valakit, vagy adott esetben mindenkit, máskor illúziókat kelt.

Luca

A Playful Body workshop elsősorban technikai háttérrel rendelkező kortárs táncosoknak szól, de részt vehetnek más előadóművészeti területek alkotói is, táncos háttér nélkül.

Luca

"Reggel negyed nyolc van… khm… fél háromig fenn voltam, most meg felébredtem. S remélem, hallja ez a dolog, amit beszélek… Felébredtem, pedig még egyáltalán nem kellett volna… Fáj a bokám, és fáj a hátam. Igazából beszélni sem szeretnék, sokkal jobb lenne, ha csak úgy hallatszódnának a gondolataim. Egy újabb nap, és megint arra kelek, hogy fáj a testem."

Luca

Ha minden nap változok, nem vagyok az, aki tegnap voltam. Ha eltelt nyolc hónap, amióta egy csoport először találkozott, Az a csoport is megváltozott útközben. Se én, se te, se azok, akikkel majd ma találkozom először, nem ugyanazok. Veled mi történt október óta?

Luca

A darab a magyar Punk szubkultúra és az avantgárd művészet, jelrendszere közötti párhuzamaira épül. Az előadás a test és a mozgás elpusztíthatatlanságát, valamint a kritika szabadságát szeretnénk megfogalmazni.

Luca

A Kraft program elsődleges célja a tudásátadás, az alkotók és táncművészek szakmai ismereteinek bővítése. Csoportos munkában, szakemberek vezetésével beszélünk a produkciós munkáról, együttműködésről, pályázati tudnivalókról, a szakmáról általában.

Luca

Egy közepesen meleg májusi estén, napnyugta előtt. Egy régi ipari - vagy inkább szocreál - épülethez érsz a város szélén. A házigazda üdvözöl, megkínál egy itallal, és hátravezet a folyosó végén lévő csupa ablakos teremhez. Hosszú drótok vannak kifeszítve a térben, párnákkal jelölt helyeket készítettek elő neked.

Luca

A Kraft program elsődleges célja a tudásátadás, az alkotók és táncművészek szakmai ismereteinek bővítése. Csoportos munkában, szakemberek vezetésével beszélünk a produkciós munkáról, együttműködésről, pályázati tudnivalókról, a szakmáról általában.

Luca

"Arra a következtetésre jutottam, hogy művészként szinte ugyanazokra a képességekre van szükségem, mint anyaként. Rengeteget gyakorlok minden nap. Kitartó, érzékeny, rugalmas és kreatív vagyok. Keresem és megtalálom a legmegfelelőbb megoldást."

Luca

A Szabadulóművészek című kortárstánc produkciójukban arra keresik a választ, hogy mit jelent az egyéni szabadulás folyamata, a szabadság fogalma egy olyan társas rendszerbe ágyazva, ahol önmagunk leválasztása értelmezhetetlen.

Scroll to top