Események

Luca

Erre a napra minden érdeklődőt szeretettel várunk - azt is aki részt vett a 2022-es RÉS programban és azt is aki nem, a délutáni workshop-ot úgy tervezzük, hogy azoknak a véleménye is megjelenhessen akik esetleg jövőre készülnek beadni pályázatot vagy csak érdekli őket a RÉS program.

Luca

A Szabadulóművészek című kortárstánc produkciójukban arra keresik a választ, hogy mit jelent az egyéni szabadulás folyamata, a szabadság fogalma egy olyan társas rendszerbe ágyazva, ahol önmagunk leválasztása értelmezhetetlen.

Luca

A november 25-i program nyitó eseményre várunk minden kollégát, legyen pályakezdő vagy érettebb alkotó, művész vagy manager - a délelőtt első részében játszani fogunk, vendégünk lesz a Közélet iskolája, délután pedig a jövő tavaszi workshop sorozat tematikáját állítjuk össze közösen.

Luca

Az előadás a Mothers Back formáció és SÍN Művészeti Központ együttműködésében megvalósuló új sorozat első állomása. A sorozat célja lehetőséget teremteni arra, hogy minél szélesebb körben, közösen beszéljünk a szülővé válás karrierre gyakorolt hatásairól.

Luca

A Dioráma csoport hont foglal. Visszaveszi, egyesíti, majd újraosztja, feloldja és gyógyítja és legfőképpen szereti azt a Magyarországot, ahol mi mind ellenséges sáncok mögül vicsorgunk egymásra.

Luca

Cseréld le/frissítsd fel ruhatáradat / Fenntartható divat / Használtból újat / Adományozni jó 🙂 Szeretnénk közösségi programjaink sorába emelni a ruha-, táska-, bizsu-, növény- és háztartási eszköz cserét és feleleveníteni a közös SÍN-es reggeliket is, találkozni veletek, beszélgetni egy jót és hozzájárulni a fenntartható élethez, újrahasznosításhoz.

Luca

Egész napos programunk sajátélményű tapasztalási lehetőséget kínál a testtudati fókuszú mozgás, a szomatikus szemlélet megismeréséhez. Változatos programok (workshop, előadás, performansz) keretében biztosítunk lehetőséget a testtapasztalásra, információgyűjtésre, hatékony és biztonságos mozgásra.

Luca

A RÉS közössége által 2022-ben támogatott Prevenciós Puttony program fő célja az egészségügyi edukációs hiányosságok csökkentése, megszüntetése az előadóművészeti szférában dolgozók, illetve tanulók számára.

Luca

A Szabadulóművészek című kortárstánc produkciójukban arra keresik a választ, hogy mit jelent az egyéni szabadulás folyamata, a szabadság fogalma egy olyan társas rendszerbe ágyazva, ahol önmagunk leválasztása értelmezhetetlen.

Luca

- részvétel hazai és nemzetközi művészeti projektekben és azok kommunikációjában - lehetőség önálló munkavégzésre szakmai támogatás mellett - személyre, érdeklődésre szabott szakmai tréning a munka során

Luca

A résztvevők az “út” során állomásokon keresztül , az alkotók segítségével megalkothatják saját nemzeti identitás térképüket. Magyarság, nemzeti identitás, Magyarország.… pártpolitikától többszörösen túlterhelt fogalmak.

Luca

A SÍN Művészeti Központ missziójával összhangban olyan elképzeléseket várunk, amelyekkel az adott témát az alkotó a kortárstánc, a mozgás nyelvén, eszközeivel tervezi megközelíteni, keresi az új művészeti formanyelveket, megoldásokat.

Luca

A köztéri előadás három eleme – a koreográfus által vezetett séta, a grafikákat tartalmazó füzet és a piktogramos köztéri táblák – most először élvezhető együtt.

Luca

2021 tavaszán Mészáros Máté létrehozta A távolság mechanikája című előadásának köztéri és részvételi, installatív verzióját. Idén sétáink keretében megtapasztalhatjátok a távolság mechanikáját.

Luca

Büfiztető - munkabemutató, tánc, beszélgetés, ünnep és önképző sminkszakkör. Bármikor jöhetsz és bármikor mehetsz, de tanácsoljuk, hogy minél több időt tölts velünk. Enni-inni hozni ér.

Luca

Utolsó, varsói állomásához ér A távolság mechanikája #sinprodukcio turnéja a Perform Europe Program keretében. 3 különböző programon vehettek részt...

Scroll to top