PROJEKTEK

2022-ben a SÍN Művészeti Központ elindította a magyarországi előadóművészeti területen egyelőre egyedülálló, innovatív, részvételi finanszírozási programját RÉS címmel.

A KRAFT a SÍN Művészeti Központ workshop sorozata és egyéni konzultációs programja táncművészek és alkotók számára az alkotói folyamat és a karrier építés támogatására.

A program célja, hogy biztonságos alkotói környezetet nyújtson a résztvevők számára, amelyben a kutatás, a szabad alkotás, elmélyülés és azok megosztása van fókuszban, amelyben az alkotóknak alkalma nyílik bemutató vagy megfelelési kényszer nélkül dolgozni.

Shift+Enter formájában, tartalmában, elemeiben rugalmas, dinamikusan változó program pályakezdő táncművészek és alkotók számára. Az egyedi igényekhez igazodva támogatást biztosítunk, közeget teremtünk a szakmai útkereséshez.

A projekt célja a kultúra és a művészet, a kortárstánc eszközeivel a helyi közönségek és közösségek közéletben való aktív részvételére való ösztönzése.

A CoopAnimArt nemzetközi projekt fő célkitűzése egy együttműködéseket támogató képzési/tréning rendszer fejlesztése.

Nyaranta kerül megrendezésre a Sziget Fesztivál Budapesten, ahol a SÍN a színház és tánc helyszín

A nemzetközi workshop fesztiválra Európa legnevesebb kortárstánc társulataiból érkeznek vendégtanárok, hogy a fiatal nemzedéknek átadják tudásukat.

Scroll to top