SinArts

Szitakötő program

…mi is sokat foglalkoztunk a fenntarthatóság fogalmával, főleg azzal a kérdéssel, hogy nekünk produkciós házként mi a dolgunk ezen a területen – hogyan tudjuk tevékenységeinkben, szemléletünkben figyelembe venni a fenntarthatósági szempontokat.

RÉS Program

2022-ben a SÍN Művészeti Központ elindította a magyarországi előadóművészeti területen egyelőre egyedülálló, innovatív, részvételi finanszírozási programját RÉS címmel.

Kraft Program 2023

A KRAFT a SÍN Művészeti Központ workshop sorozata és egyéni konzultációs programja táncművészek és alkotók számára az alkotói folyamat és a karrier építés támogatására.

Nulladik Lépés Program

A program célja, hogy biztonságos alkotói környezetet nyújtson a résztvevők számára, amelyben a kutatás, a szabad alkotás, elmélyülés és azok megosztása van fókuszban, amelyben az alkotóknak alkalma nyílik bemutató vagy megfelelési kényszer nélkül dolgozni.

CoopAnimArt – Erasmus+ projekt

A CoopAnimArt nemzetközi projekt fő célkitűzése egy együttműködéseket támogató képzési/tréning rendszer fejlesztése.

SZIGET FESZTIVÁL

Nyaranta kerül megrendezésre a Sziget Fesztivál Budapesten, ahol a SÍN a színház és tánc helyszín vezetési feladatait látja el.A SÍN stábja az év folyamán a

International Dance Week Budapest

A nemzetközi workshop fesztiválra Európa legnevesebb kortárstánc társulataiból érkeznek vendégtanárok, hogy a fiatal nemzedéknek átadják tudásukat.

Scroll to top