SinArts

iCoDaCo 2024-2027- Kreatív Európa projekt

Az iCoDaCo 2024-2027 a kortárs tánc létrehozására és terjesztésére irányuló alternatív és innovatív stratégiák és módszerek kidolgozására és megvalósítására összpontosít, hogy javítsa a kortárs táncművészek, producerek, előadók, közösségek és közönség számára elérhető valóságot és lehetőségeket Európában és azon túl.

Tovább »

RÉS Program

2022-ben a SÍN Művészeti Központ elindította a magyarországi előadóművészeti területen egyelőre egyedülálló, innovatív, részvételi finanszírozási programját RÉS címmel.

Tovább »

Szitakötő program

…mi is sokat foglalkoztunk a fenntarthatóság fogalmával, főleg azzal a kérdéssel, hogy nekünk produkciós házként mi a dolgunk ezen a területen – hogyan tudjuk tevékenységeinkben, szemléletünkben figyelembe venni a fenntarthatósági szempontokat.

Tovább »

Kraft Program 2023

A KRAFT a SÍN Művészeti Központ workshop sorozata és egyéni konzultációs programja táncművészek és alkotók számára az alkotói folyamat és a karrier építés támogatására.

Tovább »

Nulladik Lépés Program

A program célja, hogy biztonságos alkotói környezetet nyújtson a résztvevők számára, amelyben a kutatás, a szabad alkotás, elmélyülés és azok megosztása van fókuszban, amelyben az alkotóknak alkalma nyílik bemutató vagy megfelelési kényszer nélkül dolgozni.

Tovább »
Scroll to top