SinArts

A Nyitottak vagyunk nonprofit szervezet. Cégek és szervezetek koalíciójával együtt millióknak mutatják meg, hogy a nyitottság érték a szervezetek számára. Nyitottnak lenni – mindenkit csak a tettei és teljesítménye alapján megítélni – nem csak helyes, de üzletileg is megéri. A nyitott szervezetek sikeresebbek, az ott dolgozók pedig boldogabbak, és biztonságban érzik magukat. Éppen ezért a Nyitottak vagyunk küldetése, hogy a nyilvánosság előtt is megmutassa, hogy a nyitottság érték a szervezeteknek, és hogy segítsen a munkáltatóknak és a munkavállalóknak is megtapasztalni, megismerni, és másoknak is megmutatni az ebben rejlő értékeket.
A Nyitottak vagyunk kezdeményezést 2013-ban alapította a Prezi, az espell, és a Google. Azóta egy önkéntesek által működtetett projektből nonprofit szervezetté, társadalmi vállalkozássá alakult. A világ legismertebb márkáival, Magyarország legnagyobb munkáltatóival, sok száz magyar kisvállalkozással, több tucatnyi ismert emberrel és önkéntessel dolgoznak együtt küldetésük megvalósításán. Kapcsolatban állnak elismert kutatókkal és nonprofit szervezetekkel is Európából és a világ más pontjairól. 
Az évek során több tucat tudóssal, kutatóval, cégvezetővel, vállalkozóval, szakemberrel, közszereplővel, bloggerrel, művésszel és előadóval dolgoztak együtt a küldetésük megvalósítása érdekében. Mindeközben pedig létrehoztak egy igazi, hús-vér közösséget – a Nyitottak vagyunk közösséget -, ami az alapítóikból, tagjaikból, partnereikből, támogatóikból, és nagyköveteikből áll.
Több mint 1000 csatlakozott cég és szervezet, több mint 150 nyilvános vállalás a nők és férfiak ugyanolyan lehetőségeiért a munkahelyen, több mint 100 cégvezető a Pride-on évente az LMBTQ+ emberek elfogadásáért, valamint több száz megosztott videó és történet közszereplőktől és hírességektől arról, hogy miért is éri meg nyitottnak lenni a munkahelyen kívül és belül is.

www.nyitottakvagyunk.hu

Scroll to top