Add bele magad! workshop sorozat

Az NKA Imre Zoltán Programjának pályázati felhívására 2018-ban négy szervezettel – az L1 Egyesülettel, a Katlan Csoporttal, a MU Színházzal és Műhely Alapítvánnyal – közösen indítottunk el együttműködést egy workshop-jellegű konferencia sorozat kidolgozására és lebonyolítására. A workshop célja a hazai fiatal és a középnemzedékbe tartozó kortárstánc alkotók képzése, tudás átadása, mely támogatja az alkotók művészeti munkáját.
Foglalkozunk a kulturális élet, mint kontextus, a karrier lehetőségek, pályázati tudnivalók, partnerségek, kommunikáció témájával.
A magyarországi kontextuson túl nemzetközi példákat, tapasztalatokat, jó gyakorlatokat is megmutatunk, külföldi vendégelőadók és trénerek segítségével. A témákat mind elméleti, mind gyakorlati szempontból vizsgáljuk. A konferencia sorozaton az alkotók ingyenesen vehetnek részt. Bár a sorozat az IZP-n belül valósul meg, minden itthon dolgozó alkotó számára elérhetővé tesszük. 2018-ban, 2019-ben és 2020 tavaszán összesen 12 alkalmat valósítottunk meg. A tavalyi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a művészek egyre nagyobb kedvvel és érdeklődéssel fordulnak a sorozat felé, értékelésük szerint hasznos, gyakorlati tudást szerezhetnek, nyíltan tehetnek fel kérdéseket a munkájuk produkciós részével kapcsolatban. Az ősztől kezdődő évadban a program a pályázati kiírások és eredmények függvényében folytatódik.

Együttműködő partnerek:

Scroll to top