SinArts

Bemutató: 2017.10.27-28.

MOLNÁR CSABA: WATCH ME HAPPENING

Helyszín: SÍN
A “ Watch Me Happening “ egy alkudozás – párbeszéd több fél között, egy személyen belül, vagy egy tánc, egy szóló melyben objektív és szubjektív, személyes és kollektív látásmódok, vélemények, gondolatok kerülnek az ösztön és a tudat határmezsgyéjére.

„Én csak táncolni akartam, de minden egyes alkalommal szembesülnöm kellett az elmémet uraló káosszal, mely erősebbnek bizonyult minden mozdulat próbálkozásnál. A vágyam és a valós állapotom közötti összhang hiánya megbénított. Külsőleg statikus, de belül – bennem egy intenzív mozgás bukkant fel és kezdett munkálkodni. Feszültség, melyet ki lehetett használni, meg lehetett élni, melyet a fizikum és mozgás eszközével ki kellett egyenlíteni, megszelídíteni és a kezdetben destruktívnak tűnő állapotot konstruktívvá lehetett tenni.”

A „Watch Me Happening” egy alkudozás – párbeszéd több fél között, egy személyen belül, vagy egy tánc, egy szóló melyben objektív és szubjektív, személyes és kollektív látásmódok, vélemények, gondolatok kerülnek az ösztön és a tudat határmezsgyéjére.

A több éves kollektív munka után – Nyúzzatok meg, Dekameron, Tropical Escape, Az ökör – Molnár Csaba ezúttal szóló előadáson dolgozik, melyet októberben a SÍN Kulturális Központban mutat be.

Alkotó, előadó: Molnár Csaba
Hang: Gryllus Ábris

Producer: SÍN Kulturális Központ
Támogató: Nemzeti Kulturális Alap

Bemutató: 2017, SÍN Kulturális Központ

Támogatók

MOLNÁR CSABA: WATCH ME HAPPENING
Scroll to top