KRAFT konzultáció

Egyéni konzultáció pályakezdő kortárstánc alkotók produkciós támogatására

😒 Jól jönne a segítség abban, hogy pontosan milyen feladatok vannak a produkciód létrehozása körül?
😏 Szívesen végig gondolnád a projekt produkciós, pénzügyi részleteit, lehetséges buktatóit?
😟 Szeretnéd tervezetten, szervezetten, jó együttműködésben megvalósítani a művészeti elképzelésedet?
😊 Ha ezekre mind-mind igen a válasz, akkor jelentkezz egyéni konzultációs programunkra!

Várjuk fiatal kortárstánc alkotók jelentkezését, akik 2021-ben hozzák létre első önálló produkciójukat.
A lehetőséget elsősorban az IZP program 1-es kategóriájában nyertes alkotók számára ajánljuk, akik még a bemutató előtt állnak.
Kapacitás és a jelentkezők számának függvényében tudjuk fogadni az IZP programon kívül létrejövő produkciók jelentkezését is.
2021-ben összesen 6 alkotónak tudjuk biztosítani a lehetőséget.

Egyéni folyamat keretében a konzulens és az alkotó (és ha van, produkciós vezetője) összesen 3 alkalommal, 2-2 órában találkoznak.
A három alkalom során személyre szabottan beszélgetnek az adott projekt 1) tervezéséről 2) vezetéséről 3) tapasztalatairól, mindenről, ami a művészeti munkához kapcsolódó feladatokat, a produkciós munkát érinti.
A konzulens kérdésekkel segíti az alkotót abban, hogy végiggondolja a projekt részleteit, lehetőségeit, körülményeit, akadályait, ezek lehetséges elhárítását., közösen gondolkodnak a folyamatról.
A találkozók ideje az alkotó munkatervéhez alkalmazkodik.

A programban célunk egy olyan produkciós munkát támogató eszköz kidolgozása, mely az alkotókat a jövőbeli munkáikban is segítheti a projektek tervezésben, vezetésben, az együttműködéseikben.
A programban résztvevő konzulensek névsora: Kovács Brigitta, Kövécs Luca, Péter Petra, Rácz Anikó, Talló Gergely, Trifonov Dóra.

A konzultációs program a hat szakember közös fejlesztésének az eredménye, melyet úgynevezett “pilot-programnak” tekintenek.
Tervünk, hogy a konzultációs munka alapján egyfajta „jó gyakorlatot” dolgozzunk ki a fiatal alkotók számára, melyet a program lezárását követően, az értékelés, összegzés után egy útmutató, segédlet formájában dolgozunk ki közösen.

Jelentkezni a linken található google form kitöltésével lehet.
A jelentkezési határidő: 2021. február 15. éjfél 

Ha kérdésed, észrevételed van, kérjük írj a kraft@sinarts.org e-mail címre.

Scroll to top