Együttműködések

A projekt célja a kultúra és a művészet, a kortárstánc eszközeivel a helyi közönségek és közösségek közéletben való aktív részvételére való ösztönzése.

A program célja, hogy biztonságos alkotói környezetet nyújtson a résztvevők számára, amelyben a kutatás, a szabad alkotás, elmélyülés és azok megosztása van fókuszban, amelyben az alkotóknak alkalma nyílik bemutató vagy megfelelési kényszer nélkül dolgozni.

A nemzetközi workshop fesztiválra Európa legnevesebb kortárstánc társulataiból érkeznek vendégtanárok, hogy a fiatal nemzedéknek átadják tudásukat.

A projekt célja a kultúra és a művészet, a kortárstánc eszközeivel a helyi közönségek és közösségek közéletben való aktív részvételére való ösztönzése.

Nyaranta kerül megrendezésre a Sziget Fesztivál Budapesten, ahol a SÍN a színház és tánc helyszín

2013-ban a SÍN Kulturális Központ részvételével indult és 2016 decemberéig tartott az Open Latitudes (3) nevű európai projekt.

Crossing Borders

Egy kísérleti kezdeményezés, programsorozat, amelynek középpontjában a one-to-one kapcsolatokra épülő, egymás megismerésén alapuló közösségépítés áll. >>> tovább

KORÁBBI EGYÜTTMŰKÖDÉSEINK
Az NKA Imre Zoltán Programjának pályázati felhívására 2018-ban négy szervezettel – az L1 Egyesülettel, a Katlan Csoporttal, a MU Színházzal és Műhely Alapítvánnyal – közösen indítottunk el együttműködést egy workshop-jellegű konferencia sorozat kidolgozására és lebonyolítására. >>> tovább

Az iCoDaCo (Nemzetközi Kortárstánc Kollektíva) egy művészek által kezdeményezett kétévente megvalósuló interkulturális csereprogram és egy nemzetközi koreográfusokból és táncművészekből álló kollektíva, mely egy izgalmas mikro-társadalmat, kreatív közösséget hoz létre, ami egyben szimbolikus reprezentációja a világnak, amelyben élünk. >>>tovább

Open Lattitudes

Time & Dance

Reflex

Kontakt Budapest

Open Fesztivál

Scroll to top