Mészáros Máté: Máté és mi – megosztás / március 31. @SÍN

Várunk titeket 18:30 és 21:00 között a SÍNben!
Facebook eseményért kattints  >>> IDE <<<

Az eseményre kérjük, hogy regisztrációval jelezzétek részvételi szándékotokat, hogy tudjuk mikor számíthatunk rátok: https://forms.gle/yTao6fuG7NYJM73K7

Márciusban összesen 21 estén át dolgoztam, esténként 2-2 nézővel/résztvevővel a próbateremben. Beszélgettünk, én táncoltam, volt aki táncolt velem, volt aki kész tervvel érkezett, hogy mit csináljunk, volt aki csak nézte, hogy mi történik – minden alkalommal kettőnk nagyon különleges, személyes találkozása volt ez.
Arra voltam kíváncsi, hogy mások mit gondolnak a táncról, a koreográfiáról, a néző szerint miből, hogyan épül(het) fel az előadás, hol ér véget és hol kezdődik az előadói tér, hogyan feszegethetem az előadó és a néző jól ismert viszonyait.
Március 31-én este 18:30 és 21:00 között a SÍN-ben szeretném megosztani, hogy mire jutottam ezekben az egymástól nagyon különböző, de minden alkalommal izgalmas folyamatokban.
Várok mindenkit, aki részt vett a folyamatban, és azokat is akik nem tudtak most eljönni. Én ebben a két és fél órában bent leszek a stúdióban, lehet jönni bármikor, lehet maradni végig, vagy éppen csak benézni ebben az időben.
 
Mészáros Máté: Máté és mi – megosztás / március 31. @SÍN
Scroll to top