RÉS/DÖNTÉS nap (2023) – zártkörű, csak pályázóknak – március 4. @SÍN

Facebook eseményért kattints IDE  a részletes pályázati felhívásért pedig IDE

Alapvető célkitűzéseink változatlanok: demokratikus döntési folyamatok megismerése és elsajátítása, a transzparens, horizontális együttműködés erősítése, egymás iránt vállalt felelősségünk erősítése.

A program kiindulópontja maradt a régi: a SÍN 3.000.000 Ft-os támogatási összeget ír ki nyílt pályázati felhívásban minden, a kortárs, független előadóművészetben aktív szabadúszó művész, művészeti menedzser, művészeti kollektíva, szervezet számára.

DE: 2022 végén közösségi adományozási kampányt indítottunk az adjukössze.hu felületén, minden ott összegyűlt forint a pályázati alapot növeli. Ilyen módon a pályázati keret végleges összegét a RÉS/DÖNTÉS napján tudjuk majd közzétenni.
Az adakozni vágyók itt tehetik meg felajánlásaikat, illetve itt követhetitek az adományok alakulását:
https://adjukossze.hu/…/valj-a-reszeve-hogy-donthessunk…
Köszönjük, ha megosztjátok!

A teljes, a döntés napján rendelkezésre álló összeg felosztásáról maguk a pályázók döntenek egy csoport facilitációs módszertannal támogatott folyamatban. Akár egyéni alkotó, szakember, akár kollektíva pályázik, a RÉS/DÖNTÉS napon pályázatonként 1 fő vehet részt a folyamatban, azzal a feltétellel, hogy a döntési folyamat első percétől az utolsóig jelen van.

A program zártkörű és ezúttal nem lesz live stream közvetítés, de valami mással készülünk ❤ Részletek hamarosan…
RÉS/DÖNTÉS nap (2023) – zártkörű, csak pályázóknak – március 4. @SÍN
Scroll to top