Mothers Back: Hidden mom #sinprodukcio / március 18. @SÍN

Kezdés 19:00, Facebook eseményért kattints  >>> IDE <<<

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, amelyre alábbi űrlap kitöltésével és beküldésével lehet jelentkezni. A férőhelyek száma limitált, így javasoljuk, hogy időben foglaljon helyet! 
https://forms.gle/RXKCMMFjb4ndiiPF7

Az előadás után közönségtalálkozót tartunk az alkotókkal.

A Mothers Back Dányi Viktória és Furulyás Dóra együttműködése. A 2022/23-as évadban kifejezetten olyan lehetőségeket teremtünk meg a SÍN Művészeti Központtal együttműködve, hogy minél szélesebb körben, közösen beszéljünk a szülővé válás karrierre gyakorolt hatásairól. Ehhez a tematikához az évadban beszélgetést szervezünk művészekkel többek közt Felméry Lilivel, Németh Anikóval, Horváth Csabával, Gergye Krisztiánnal. Emellett pedig időközönként játsszuk Hidden mom című előadásunkat a Sín Művészeti Központban.
A programokon való részvételt követően adományok formájában fogadjuk a hozzájárulásokat, ezáltal támogatva a Mothers Back munkásságát.

Mothers Back: Hidden mom
I love being an artist= I love being a mother
Arra a következtetésre jutottunk, hogy művészként szinte ugyanazokra a képességekre van szükségünk, mint anyaként. Rengeteget gyakorolunk minden nap. Határainkat rendszeresen átlépjük. Kitartóak, érzékenyek, rugalmasak és kreatívak vagyunk..
A Hidden mom egy női duett, amelyben az előadók az anyaságot és a művészetet egymással párhuzamba állítva cikáznak különböző szerepek között. Az előadással járó összes munkát magukra vállalva hol táncosként, hol DJ-ként, fénytechnikusként vagy színpadi mindenesként jelennek meg. Nem félnek hibázni, mert gyakorlottságuknak köszönhetően egymást támogatva higgadtan kalauzolják ki a másikat a nehéz helyzetekből humorral, vagy adott esetben a kínok kínja árán.

“A Hidden mom leszámol az életmódpodcastok népszerű rovatának, munka és magánélet összeegyeztethetőségének kihívásával, amikor az anyaságot és a művészetet ugyanannak a fenntartható (a perfekcionizmus helyett az egymásra való figyelést előtérbe helyező) életmódnak a részeiként, egymást nem kizáró, hanem feltételező tulajdonságokként képes elgondolni.-Mindez leírva máris közhely, de a Hidden mom legnagyobb erénye az, hogy nem használ szavakat: a színlapon szereplő konceptuális állításon túl, (…) itt a megmutatásé, a testeké a tér.” Herczog Noémi

Alkotók-előadók-világosítás-DJ: Dányi Viktória, Furulyás Dóra
Fénytervező: Dézsi Kata
Jelmeztervező: Molnári Edit
Zenei konzulens: Ujvári-Pintér György (Legars)
Producer: SÍN Művészeti Központ
Támogatók: Budapest Főváros Önkormányzata, Staféta, Füge Produkció, Emberi Erőforrások Minisztériuma, SÍN Művészeti Központ, Új Előadóművészeti Alapítvány

A produkció a Budapest Főváros Önkormányzata által meghirdetett Staféta program keretében valósult meg.

Mothers Back: Hidden mom #sinprodukcio / március 18. @SÍN
Scroll to top