RÉS/2023 – pályázati kiírás /// jelentkezési határidő: 2023. február 6. 20:00!

>>> Kattints IDE a részletes pályázati kiírásért <<<

Alapvető célkitűzéseink változatlanok: demokratikus döntési folyamatok megismerése és elsajátítása, a transzparens, horizontális együttműködés erősítése, egymás iránt vállalt felelősségünk erősítése. 

A program kiindulópontja maradt a régi: a SÍN 3.000.000 Ft-os támogatási összeget ír ki nyílt pályázati felhívásban minden, a kortárs, független előadóművészetben aktív szabadúszó művész, művészeti menedzser, művészeti kollektíva, szervezet számára.
DE: 2022-ben közösségi adományozási kampányt indítottunk az adjukössze.hu felületén. A kampányt március 3-án zárjuk le, minden ott összegyűlt forint a pályázati alapot növeli. Ilyen módon a pályázati keret végleges összegét a RÉS/DÖNTÉS napon tudjuk majd közzétenni. (A kiírás napján január 10-én 118.000 Ft adomány gyűlt össze, az adakozni vágyók itt tehetik meg felajánlásaikat, illetve itt követhetitek az adományok alakulását: 
https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/valj-a-reszeve-hogy-donthessunk-magunkrol-2740
Köszönjük, ha megosztjátok!

Mitől más a RÉS, mint a többi pályázati kiírás?
A különbség a döntés módjában rejlik. A teljes, a döntés napján rendelkezésre álló összeg felosztásáról maguk a pályázók döntenek egy csoportfacilitációs módszertannal támogatott folyamatban. Akár egyéni alkotó, szakember, akár kollektíva pályázik, a RÉS/DÖNTÉS napon pályázatonként 1 fő vehet részt a folyamatban, azzal a feltétellel, hogy a döntési folyamat első percétől az utolsóig jelen van.

>>> Olvass tovább <<<

RÉS/2023 – pályázati kiírás /// jelentkezési határidő: 2023. február 6. 20:00!
Scroll to top