Nulladik Lépés Program

A SÍN Művészeti Központ programja

A SÍN a Nulladik lépés nevű programját az NKA Imre Zoltán program produkciós pályázati kiírásainak kiegészítő programjaként fejlesztette ki és bonyolítja harmadik éve. A program célja a fiatal kortárstánc alkotók támogatása egy kutatási munka létrehozásában.
A SÍN az elmúlt években több produkció létrehozásában működött közre, ezek során követhette az alkotófolyamatot, a művészek elképzeléseinek fejlődését, a kudarcok megélését, az újragondolásokat és újrakezdéseket. A támogató, de reflektív szakmai közeg elengedhetetlen része a művészeti munka fejlődésének minden generáció számára. A Nulladik lépés program az elmélyülés, majd a munkától való ellépés és újragondolás lehetőségét segíti.

A 2020-21-es évadban, a korábbi évekhez hasonlóan a program célja, hogy biztonságos alkotói környezetet nyújtson a résztvevők számára, amelyben a kutatás, a szabad alkotás, elmélyülés és azok megosztása van fókuszban, amelyben az alkotóknak alkalma nyílik bemutató vagy megfelelési kényszer nélkül dolgozni. A program további célja a független kortástánc közeg erősítése, az elképzelések verbális megosztására való képesség fejlesztése, az egymásra való reflexió, valamint a művészeti és produkciós munka professzionális, lépésről lépésre való építésének fejlesztése.

Bővebb információ ITT

Nulladik Lépés Program
Scroll to top