Nyitottak vagyunk

A KRAFT a SÍN Művészeti Központ workshop sorozata és egyéni konzultációs programja táncművészek és alkotók számára az alkotói folyamat és a karrier építés támogatására.
2022 januárjában indítjuk el a KRAFT 2. évadát, mely az NKA IZP program keretében valósul meg, azonban várunk minden érdeklődőt a Kraft eseményeire, legyenek szakmájuk bármely szakaszában. Várjuk továbbá a kortárstánc területéről kívül érkezőket is az előadóművészet bármely területéről.
INDUL A KRAFT/2!
A SÍN Művészeti Központ által kezdeményezett program elsődleges célja a tudásátadás, az alkotók és táncművészek szakmai ismereteinek bővítése. Csoportos munkában, szakemberek vezetésével beszélünk a produkciós munkáról, együttműködésről, pályázati tudnivalókról, a szakmáról általában. Tudást adunk át, valamint lehetőséget adunk, hogy a résztvevők egymással is megosszák szakmai tapasztalataikat egy támogató, biztonságos közegben.
Tanulunk egymástól.
A négy alkalmas, egyenként 2-2 modulból álló workshop sorozat tartalomfejlesztői a SÍN munkatársai, illetve meghívott szakemberek: Kovács Brigitta, Lukács Levente, Péter Petra és Talló Gergely.
Idén azonban minden érdeklődőt várunk az alkalmak előtt, hogy közösen, a felmerülő igények alapján állíthassuk össze az egyes alkalmak tartalmat. Egyenként 60 perces online közös munkára hívunk mindenkit.
>>> A Kraft/2 Program részleteiről, a workshop alkalmakról bővebben itt! <<<

Scroll to top