SinArts

Leadási határidő: 2017.03.14. 24:00

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Helyszín:
Tanulmányút az Aerowaves Spring Forward Fesztiváljára a SÍN KRAFT programjának keretében

A kuratórium döntése alapján az Aerowaves Spring Forward tanulmányút pályázat győztesei Kelemen Patrik és Szeri Viktor! Gratulálunk!

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
Tanulmányút az Aerowaves Spring Forward Fesztiváljára
A SÍN KRAFT programjának keretében

 

A SÍN Kulturális Központ 2017-ben indította útjára KRAFT programját, mellyel a pályakezdő kortárstánc alkotók támogatását és képzését tűzte ki céljául. 

A KRAFT program keretén belül két pályakezdő alkotónak nyílik lehetősége tanulmányúton részt venni az Aerowaves Spring Forward Fesztiválon 2017. április 28. és 30. között.

A fesztivál 2011-es indulása óta kifejezetten a fiatal, pályakezdő művészek munkáinak bemutatására fókuszál. Az Aerowaves zsűrije évente körülbelül 600 jelentkezőből választja ki a mintegy 20 bemutatásra kerülő produkciót, melyet egy háromnapos fesztiválon mutat be adott partner szervezete helyszínén. Az esemény kiváló alkalom a szakmai kapcsolatok építésére, valamint az aktuális európai tendenciák, új munkák és színházi nyelvek megismerésére. Magyarországról több alkotó és társulat nemzetközi sikere és ismertsége köszönhető az Aerowaves-en való bemutatkozásnak.

A projekttel lehetőséget kívánunk teremteni arra, hogy a pályakezdő alkotók megismerhessék a nemzetközi tendenciákat és progresszív alkotásokat, betekintést nyerjenek a nemzetközi táncéletbe, tapasztalatot szerezzenek a nemzetközi kapcsolatépítésben a SÍN Kulturális Központ munkatársai segítségével.

A pályázatokat az info@sinarts.org címre kérjük beküldeni az alábbiak csatolásával:

  • Szakmai önéletrajz
  • Motivációs levél

Azoknak az alkotóknak a jelentkezését várjuk, tanulmányaik után nem több, mint öt (önálló vagy kollektív) munkát hoztak létre, alkotói pályájuk első öt évében járnak, az angol nyelvet társalgási szinten értik és beszélik.

A pályázat két nyertesének biztosítjuk az utazást repülővel és vonattal Budapest és Aarhus között (odaút április 28-án, visszaút május 1-én), regisztrációt az Aerowaves Fesztiválra, mellyel minden előadás és szakmai program látogatható, szállást kétágyas szobában és teljes ellátást (reggeli a szállodában, ebéd és vacsora a fesztivál helyszínén).

A pályázat beadási határideje: 2017. március 14. éjfél
Az eredményről legkésőbb március 17-én értesítjük a pályázókat.

A kuratórium tagjai:
Barda Beáta, Erős Balázs, Molnár Csaba, Péter Petra, Talló Gergely, Rácz Anikó

Támogatók

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
Scroll to top