SinArts

2015.05.29.

RÉTI ANNA – RICARDO MACHADO: POINT OF YOU

Helyszín: Trafó
Az előadás két alkotó személyes és egyben filozofikus játéka az igazságról, különböző nézőpontok, párhuzamos valóságok együttlétéről, azok találkozásairól és esetleges konfliktusairól.

A másikat megismerni nem kell sietni jó lesz ha engem nem ért senki nem érdekel.

Az előadás két alkotó személyes és egyben filozofikus játéka az igazságról, különböző nézőpontok, párhuzamos valóságok együttlétéről, azok találkozásairól és esetleges konfliktusairól. A teljesség igénye nélkül, saját, érzéki és szabad reakcióik láncolatát tárják a jelenlévők szeme elé, hogy egy pillanatra belegondoljunk: miért is kell, hogy mindig igazunk legyen?

Réti Anna és Ricardo Machado (PT) 2011-ben Belgiumban, Karine Ponties darabjában dolgoztak együtt először, tavaly pedig Ricardo szerepelt a Trafóban bemutatott ‘Ego Trip’ című előadásban, mely Réti Anna és Ido Batash (IL) közös koreográfija.
A ‘Point of You’ Ricardo Machado és Réti Anna első olyan közös alkotása, melyben mindketten alkotóként és előadóként vesznek részt.

Alkotók, előadók: Ricardo Machado, Réti Anna
Dramaturg: Debreczeni Márton
Fény: Nagy Zoltán
Zene: The Atomic Eggs
Tér: Körmendy Pál
Fotó: Borovi Dániel

Koprodukciós partner: Trafó Kortárs Művészetek Háza, Jelenlét Színház
Producer: SÍN Kulturális Központ
Támogatók: Trafó Kortárs Művészetek Háza, Nemzeti Kulturális Alap, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Camões Intézet – Budapesti Portugál Nyelvi Központ, Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér, SÍN Kulturális Központ, Katlan Csoport

A teljes videó megtekintéséhez szükséges jelszóért keress minket.

RÉTI ANNA – RICARDO MACHADO: POINT OF YOU
Scroll to top