ATLAS Budapest – szereplőket keresünk!

2014. szeptember 4.

ATLAS Budapest – szereplőket keresünk!

Helyszín: ATLAS Budapest, MU Színház
100 SZEREPLŐT KERESÜNK AZ ATLAS BUDAPEST ELŐADÁSHOZ! Háziasszonyok, irodai dolgozók, rendőrök, menedzserek, fodrászok, tanárok, orvosok, űrhajósok, vízvezeték-szerelők… legyetek egy különleges színházi esemény szereplői! *** Az eddigi több, mint 180 jelentkező miatt további jelentkezéseket már csak a várólistára tudunk felvenni! ***

100 SZEREPLŐT KERESÜNK AZ ATLAS BUDAPEST ELŐADÁSHOZ!

irodai dolgozók, fodrászok, tanárok, orvosok, közmunkások, taxisofőrök, rock zenészek, fitness edzők, űrhajósok, vízvezeték-szerelők… legyetek egy különleges színházi esemény szereplői!  

2014. szeptember 4-én a MU Színház évadnyitó előadásaként látható a SÍN Kulturális Központ és a MU Színház szervezésében megvalósuló ATLAS BUDAPEST, a portugál João Galante and Ana Borralho darabja, a szerzők rendezésében.

100 ember közösen hozza létre 100 különböző életpálya, 100 külön egyéniség atlaszát, a társadalom színpadi lenyomataként. Lisszabon, Milano, Lille és Sao Paolo után, Lausanne, Varsó és Porto előtt, először Magyarországon.

Az ATLAS olyan előadás, amely 100 embert hoz össze egyetlen színpadon: 100 különböző életpályát, 100 különböző identitást. Az emberi társadalom szerveződésének egyfajta atlasza, amely az embereket a társadalomban betöltött szerepük alapján mutatja be. Az ATLAS nem csak előadás: egy eszme, egy projekt, egy közösség, egy kapcsolat a térrel. Összetartozó emberek megismételhetetlen eseménye egy adott térben és időben. Az előadás arra a meggyőződésre épül, hogy a művészetnek aktív szerepet kell vállalnia a társadalomban. Az élet és művészet összefügg. Ahogy Beuys mondta: „Mi vagyunk a forradalom.”

További információ: Szabó Adrienn – szabo@sinarts.org

Az érdeklődők június 15-ig küldjék el jelentkezésüket (hivatás, életkor, telefon, email) / a szabo@sinarts.org-ra vagy jelentkezzenek az alábbi linken.

A részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges.
Az előadás létrehozásához napi három órás próbákon kell részt venni augusztus 28 – szeptember 3 között, a MU Színházban (1117 Bp. Kőrösy J. u. 17.)

Részlet a lisszaboni előadásból: http://vimeo.com/35137562

Támogatók: Open Latitudes 3, Az Európai Unió Kultúra programja

 

*** Az eddigi több, mint 180 jelentkező miatt további jelentkezéseket már csak a várólistára tudunk felvenni! ***

Támogatók

ATLAS Budapest – szereplőket keresünk!
Scroll to top