SinArts

Vass Imre : G A P (director’s cut)
tudományos fantasztikus táncjáték
2014. április 11. 20.00 óra Sín Kulturális Központ

Az előadás utoljára látható Budapesten.

Főhősünk nagy magabiztossággal közlekedik a planéták és a dimenziók között egyaránt. Küldetése, hogy kapcsolatot teremtsen, megérintsen, hidat képezzen. A csillagos ég felé lőtt üzenetek 646-057 dumps eleve meghatározott találati valószínűséggel rendelkeznek, ezért a küldetés kimenetele kétséges.
G  A  P  lehet egy bolygó ahol csak foszlányok és töredékek lebegnek a semmiben, kiszámíthatatlan, tele csapdával vagy lehet köztes tér, rés létező és a nem-létező között. Minden attól függ, hogyan tekintünk rá.
De talán épp ez a hiba\rés teremti meg a kapcsolat lehetőségét múlt és jelen,100-101  nézőtér és színpad, ember és ember, egyén és közösség, emberiség és az idegen létformák között.

We need the excuse of a fiction, to stage what we truly are. (Slavoj Zizek)

Koreográfia\előadás: Vass Imre
Hang: Somló Dávid
Fény: Dézsi Kata
Fotó: Geltz Gergő

Vass Imre a Budapest Táncművészeti Szakközépiskola elvégzése után közreműködött Hód Adrienn, Szabó Réka, Goda Gábor, Gál Eszter, Zsalakovics Anikó koreográfiáiban.
2009-2010ben tagja volt a flamand Ultima Vez, Wim Vandekeybus társulatának.
2010-ben danceWEB ösztöndíjban részesült és Az Ismeretlen Kutatása programmal kedetét vette önálló alkotói\koreográfusi pályafutása. Két előadást készített eddig G A P (2012) és It comes it goes (2013) valamint, egy performasz sorozatot Várandós címmel (2011, Budapest Fringe különdíj 2011).
2014-ben Koppenhágában, mint koreográfus vett részt a Rapid Eye, KASPAR című előadásában.

imrevass.com

Támogatók: Nemzeti Kulturális Alap, L1 Független Művészek Közhasznú Egyesület, Új Előadóművészeti Alapítvány, Sín Kulturális Központ, Artus kortárs művészeti stúdió, Táncélet.hu

Vass Imre: G A P
Scroll to top