SinArts

2013. november 22-24.

SASHA WALTZ & GUESTS – WORKSHOP

Helyszín:SÍN Kulturális Központ
A Sasha Waltz & Guest társulat egyik táncosa, Nicola Mascia tart intenzív mozgás- és koreográfusi workshopot a SÍN Kulturális Központban. A társulatot Sasha Waltz és Jochen Sandig alapította Berlinben, 1993-ban. 20 éves fennállása alatt több mint 25 ország 250 művészével és művészeti csoportjával dolgozott együtt, és több mint 80 darabot hozott létre. Alkotótársaik építészek, vizuális művészek, koreográfusok, filmrendezők, designerek, zenészek, énekesek és táncosok.

profi táncosoknak és táncot tanulóknak 

2013. november 22-23-24.
Pénteken 15.00 – 20.00 
Szombaton és vasárnap 10.00 – 15.00
Helyszín: SÍN Kulturális Központ, ESMA Stúdió (1138 Budapest, Gyutacs utca 10.)

A társulatot Sasha Waltz és Jochen Sandig alapította Berlinben, 1993-ban. 20 éves fennállása alatt több mint 25 ország 250 művészével és művészeti csoportjával dolgozott együtt, és több mint 80 darabot hozott létre. Alkotótársaik építészek, vizuális művészek, koreográfusok, filmrendezők, designerek, zenészek, énekesek és táncosok. Jelenlegi repertoárjuk 18 produkcióját évente körülbelül 80 alkalommal láthatja a nbso közönség.

A budapesti workshopot a társulat egyik táncosa, Nicola Mascia vezeti.

A „nemtanulás” folyamata – Intenzív mozgás és koreográfusi workshop

Tapasztalat és tanulás – életünk meghatározó folyamatai, amik tudatosan vagy tudat alatt állandó részét képezik az életünknek. Ha szokatlan módon az ellentétes folyamat megtapasztalására törekszünk, talán újabb, frissebb képességekre és tudásra tehetünk szert. Visszatérve önmagunk képzetlen test- és tudatállapotába, végtelen számú lehetőség nyílik meg létünk újrafelfedezésére. A jelmondat: „Mindig készen állni bármire, nyitottnak lenni mindenre.” A kezdők számára a lehetőségek korlátlanok, a szakértők számára szűkebbek. A „nem tanulás” egy új bölcsesség kezdete.

Részvételi díj:
3 napra: 9.000 Ft
Kedvezményes ár november 12-éig történő befizetés esetén: 7.500 Ft
Diákkedvezménnyel 3 napra: 6.000 Ft
1 napra: 3.500 Ft

Jelentkezés és információ: studio@sinarts.org

A Sasha Waltz & Guests társulat fenntartója a Hauptstadtkulturfonds és a Land Berlin.

Támogatja az Európai Unió Kultúra Programja.

A workshop megvalósulását a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.

Támogatók

SASHA WALTZ & GUESTS – WORKSHOP
Scroll to top