NIGEL CHARNOCK: REVOLUTION

2011.02.18.

NIGEL CHARNOCK: REVOLUTION

Helyszín: Trafó
Nigel Charnock munkája totális színház, mely minden eszközt megragad, hogy kommunikáljon a közönséggel. Nigel színháza viccesen komoly, felemelő, formabontó és megejtően emberi. A szöveg, a mozgás, a zene és a tánc elegyítésével a Revolution kirobbanó örömmel mutatja meg, mit jelent a szabadságért és a szerelemért harcolni.

Ezt az intenzíven fizikai, szemet gyönyörködtetően drámai darabot a világ forradalmárai inspirálták, de egyben az emberi lélek és a szabadság utáni vágy ünnepe is. 

Nigel Charnock munkája totális színház, mely minden eszközt megragad, hogy kommunikáljon a közönséggel. Nigel színháza viccesen komoly, felemelő, formabontó és megejtően emberi.

A szöveg, a mozgás, a zene és a tánc elegyítésével a Revolution kirobbanó örömmel mutatja meg mit jelent a szabadságért However, this is much different than saying that bank how to get free casino online annual credit report is money. és a szerelemért harcolni.

A zűrzavaros magyar történelem által inspirált darabban magyar költők versei (pl. Petőfi), valamint magyar zenék is felcsendülnek.

A rendező-koreográfus a saját kultúrához és nemzeti identitáshoz fűződő reakcióit is segítségül hívja az alkotás folyamata során.
Live Revolution! Love Revolution!

Rendező-koreográfus: Nigel Charnock
Szereplők: Andrássy Máté, Arany Virág, Blaskó Borbála, Grecsó Zoltán, Juhász Kata, Kádas József, Krisztik Csaba, Simkó Beatrix, Sipos Vera, Újvári Milán
Díszlet: Nigel Charnock
Jelmez: Benedek Mari
Fény: Payer Ferenc
Hang: Kondás Zoltán

Koprodukció: British Council, SÍN Kulturális Központ
Támogatók: Trafó Kortárs Művészetek Háza, NKA

Bemutató: 2011, Trafó, a Temps D’Images Fesztivál keretében

Támogatók

NIGEL CHARNOCK: REVOLUTION
Scroll to top