SCHICK / KALAUZ: CMMN SNS PRJCT – MOLNÁR CSABA rendezésében

„Kortárs zsibvásár a színpadon, avagy hogyan kössünk szórakoztató üzletet egymással és az előadókkal egy furcsa táncelőadáson.” (Artner Sisso, Magyar Narancs)

2015 őszén, a MU Színház és a SÍN Kulturális Központ közös szervezésében első ízben megrendezett OPEN Fesztivál programjában szerepelt Martin Schick és Laura Kalauz közös alkotása, a CMMN SNS PRJCT (Common Sense Project). A CMMN SNS PRJCT során a nézők betekintést nyerhetnek egy rendhagyó aukcióba, melynek során kalapács alá kerül az előadás szerzői joga is, amire akkoriban Molnár Csaba tett szert. A Fesztivál szervezői vállalták, hogy a népszerű alkotó-előadó rendezésben létrehozzák az előadás magyar adaptációját. Azóta újabb és újabb nézők váltak boldog színdarab tulajdonossá, most vajon kié lesz az előadás?

„Kukkolók és résztvevők egyszerre lehetünk. Kaphat bárki kínai vécékefét, vízforralót, gyöngyöket, amire szüksége van, és cserébe feladatot is. Fel kell öltöztetni a rajtunk lévő ruhadarabokból a performereket, vagy rajtaütésszerűen ki kell találni, miből vannak a párbeszédek, amelyek a cseregesztusok és hétköznapi helyzetek közé szövődtek észrevétlenül. Játszunk és játszanak velünk, miközben a kortárs tánc is reflektál önmagára, sok humorral.” (Artner Sisso, Magyar Narancs)

Koncepció: Martin Schick / Laura Kalauz
Rendező: Molnár Csaba
Előadók: Raubinek Lili és Szász Dániel
A magyar szöveget fordította: Molnár Alexa
Produkciós vezető: Vámos Janka és Erős Balázs

Következő előadás: 2017.10.17. 20:00 MU Színház

Trailer a SÍN Kulturális Központ Vimeo oldaláról.

A teljes telőadás megtekintéséhez szükséges jelszóért keress minket.